Koekje van de Efteling

Koekje van de Efteling
, ING Groep
@evr

Wellicht geinspireerd door het feit dat men in juni als sterkste merk van Nederland werd uitgeroepen en K3 en kabouter Plop reeds in het schap liggen, gaat ook de Efteling koekjes verkopen. Vanaf 22 augustus worden de Efteling Cookies, twaalf meergranen koekjes met een yoghurtsmaaklaagje in een wikkel met een sprookjesfiguur, exclusief verkocht bij de C1000 en vanaf februari 2006 in andere supermarkten.

De Efteling hoopt met de Efteling Cookies het merk te ondersteunen en de Sprookjesbosfiguren meer bekendheid geven. Ik ben benieuwd of dit gaat lukken. K3 en Plop kunnen kinderen frequent op de tv bekijken. De Efteling is veel minder in beeld en eens in de zoveel tijd een bezoekje aan Kaatsheuvel is wellicht niet genoeg voor echte binding en vragende kinderen bij het vak met koeken.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Wellicht is er op Talpa nog ruimte voor die Sprookjesserie van de Efteling.

    geplaatst op
  • Ik denk dat het succes inderdaad zit in de binding van kinderen met de karakters. K3, Teletubbies, Piraten en Plop zijn dagelijks op de TV te zien en heel herkenbaar bij kinderen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.