Kijk live mee met Content Club 07: De kracht van videocontent (vanaf 19.30u)

Kijk live mee met Content Club 07: De kracht van videocontent (vanaf 19.30u)
, Evolve
@bramkoster

De eerste editie van Content Club Nederland in 2015 komt vanavond vanuit Arnhem. Het thema van deze editie: de kracht van videocontent. Omdat deze contentvorm tegenwoordig niet voor niets een vast onderdeel in de contentmarketingmix is bij een toenemend aantal bedrijven.

Livestream

Het programma begint rond 19.30 uur. Als je vragen wilt stellen, kun je het beste doen via de livestream op Livestreams.nu (klik op "Stel een vraag").

Programma

Tijdens deze editie duikt Content Club dus in de wereld van videocontent aan de hand van twee mooie merkcases, een B2B- én een B2C-verhaal, en expertpresentatie.

  Content Club

  Content Club is een open kennis- en discussieplatform over de kracht van content (marketing). Voor en door marketing- en communicatieprofessionals. Discussiëren kan op de kwartaalbijeenkomsten en via onze LinkedIn Groep Content Marketing NL (1000+ leden).

  Content Club Nederland is een initiatief van Cor Hospes en Mark de Lange (Beklijf). Hoofd- en locatiesponsor Regardz maakt het mogelijk dat de clubavonden plaatsvinden in het hele land. Vaste sponsoren die de Content Club mogelijk maken zijn Crystal Park New MediaBytheGrape.nlMobi-Q en Feeder BV. Marketingfacts is mediapartner!


  Geplaatst in

  Delen  Er zijn 0 reacties op dit artikel

  Plaats zelf een reactie

  Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

  Vul jouw naam in.
  Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
  Vul jouw reactie in.

  Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


  Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.