• Mobile
  wordt gesponsord door

Kan de Z10 de dood van Blackberry voorkomen?

Laatste kans voor Blackberry?

Kan de Z10 de dood van Blackberry voorkomen?

Blackberry was de best verkochte telefoon in Nederland toen Samsung nog 0% marktaandeel smartphones had. De rest is history. De mensen die nu nog rondlopen met een Blackberry moeten van de baas of wachten op een nieuwe, of vinden het nog steeds prettig (zoals ik), maar hebben een 2e smartphone bij zich. De Z10 moet daar verandering in brengen.

De Blackberry Z10 beschikt over het totaal nieuwe besturingssysteem van Blackberry. Wat vind ik na 2 weken van de Z10? Bekijk mijn video review, met onder andere de social media hub, beste HTML5 browser met flash, multitasking powerhouse, schermdelen, en geen Whatsapp. Enjoy!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Mooie review, word er jaloers van! Skype en Spotify komen ook, gelukkig, en gisteren was er iemand die een versie van Instagram aan de praat kreeg.
  Nu de Nederlandse apps nog, weet niet hoe het daarmee staat? Al gebruik ik de Nu.nl app niet eens zo veel, alleen de banken zouden er in moeten komen, Rabo, ABN...

  geplaatst op
 • Tijdens de aankondinging van de Z10 werden meer zaken vrijgegeven. o.a. Nu.nl, Telegraaf.nl en Nos zijn nu in de appstore. Binnen 2 maanden komen de banken, whatsapp (maarten) en 9292 en NS.

  Videos kun je vinden over mijn eerste ervaring met de Q10 (met toetsenbord) en de marketing man (we gaan veel lokale evenementen doen), de sales man (nederland nog erg sterk in bb) , de enterprise man (prachtige scheiding tussen werk en pleasure) op http://www.baldopinions.com/projects/show/baldopinions/44705/767807/Y/pg:0

  geplaatst op
 • @vincent: dat valt me dan al reuze mee, zoveel NL apps al af en meer aangekondigd. Verder ben ik heeel benieuwd wat voor vlucht HTML5 gaat nemen, nu staart iedereen zich nog blind op honderdduizenden platformspecifieke apps, maar als we meer naar HTML5 bewegen dan zitten we straks mooi op de eerste rij met onze BB!

  geplaatst op
 • Goede voorspelling Vincent, Blackberry is helemaal terug!
  (naar z'n startup dagen).

  http://tweakers.net/nieuws/91295/investeerders-willen-blackberry-opsplitsen-na-overname.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.