Kaart wint nog steeds van sms en e-mail

Kaart wint nog steeds van sms en e-mail

Een handgeschreven wenskaart wordt nog steeds het meest gewaardeerd als manier om je betrokkenheid met iemand te tonen. Van alle Nederlanders geeft 86 procent aan dat je met een persoonlijke kaart het beste laat zien dat iemand belangrijk voor je is.

Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction International naar het communicatiegedrag van Nederlanders. Het onderzoek onder ruim 1500 mensen vond plaats in opdracht van Stichting Wenskaart Nederland.

Driekwart van de ondervraagden zegt dat een fysieke wenskaart niet te vervangen is door een sms-je. Of de Nederlanders ook daadwerkelijk nog steeds veel kaarten op de bus doen, wordt niet duidelijk uit het onderzoek. In ieder geval vindt 89 procent van de Nederlanders het leuk om iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje.

Bron:
http://nu.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • een telegram sturen maak nog meer indruk: kijk eens op http://www.telegram.nl, of op http://www.sinterklaastelegram.nl.
    Vooral voor speciale felicitaties bij verjaardag of huwelijk, geboorte of condoleance.
    En niet alleen prive, maar ook zakelijk! Telegrammen kun je ook met bloemen versturen en met cadeaus.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.