K-Swiss: Let the shoe do the talking

K-Swiss: Let the shoe do the talking

K-Swiss: Let the shoe do the talking

Volgens de nieuwe advertentie van K-Swiss is de Stripe Shifter de eerste sneaker ter wereld waarmee je kunt praten. Het draait allemaal om de 5 strepen aan de zijkant van de schoen. Door een schuifsysteem is elke streep van kleur en hoogte te veranderen. Door de stand van de strepen zelf te bepalen en daar een code aan te linken ontstaan unieke combinaties. Omdat er veel codes mogelijk zijn, kan iedereen zijn schoen laten zeggen wat hij wil.

In de campagne draait het om het vastleggen van je eigen combinatie. Vijf universele codes voor de schoen zijn al vastgelegd: I’m single, Peace, Want 2 Play?, Respect en I’m in love. Deze codes vormen de basis van een taal die jongeren zelf kunnen gaan uitbreiden op onder andere www.kswiss.nl. De meest originele claims worden op 26 januari in de etalages van alle Foot Lockers in drie landen (Nederland, Groot-Brittanni?n Duitsland) ten toon gesteld, waar ze opgehaald kunnen worden door de winnaar

Ik heb inmiddels begrepen van LEMZ, het bureau dat verantwoordelijk is voor de campagne, dat de campagne sinds afgelopen week draait via tv, radio, print en internet. Het persoffensief en online seeding is al eerder opgestart en heeft o.a. geleid tot exposure in RTL Boulevard, Daily Telegraph en Talksport.

Naast het feit dat de Stripe Shifter een bijzondere schoen is (knap bedacht!), werd ik aangenaam verrast door de perssite die helemaal in stijl is opgezet van de campagne (met persbericht, visuals en campagne info).


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Juist... Nou... Dat is wel heel duidelijk...

  Dat wordt niks. :) Origineel idee, maar dat is alles. Ik ga die codes niet uit m'n hoofd leren en ook niet op de grond liggen om naar iemands schoenen te kijken.

  geplaatst op
 • Het is duidelijk, ik val buiten de doelgroep en heb geen verstand van hoe jongeren tegenwoordig met elkaar communiceren. Ik dacht dat via de schoenen ging ;-)

  geplaatst op
 • hey ik heb laatst ook die K-SWISS gehaald voor €90- euro gOed hOor;);):)

  iedereen op school kijkt zo verbaasd enzo...naar me schoenen en echt met die ogen van hun:P:Pmaya......i love K-SWISS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!

  geplaatst op
 • Ik heb zojuist een paar hiervan gewonnen :D Ik dacht voor de grap laat ik eens meedoen..
  Ik had een wijzende hand gemaakt met de tekst ''Jij moet mee naar ..."
  Aan de hand van het liedje ''Jij moet mee naar Diemen-Zuid" van Lange Frans en Baas B,
  en die tekst is dus gekozen als één van de 5 weekwinnaars :D
  Scheelt me weer 90 euro en ben nu toch grondlegger van een code :P

  Ga naar http://www.kswiss.nl en kijk bij weekwinnaars bij week 9!

  Later!

  geplaatst op
 • Word populair dus .. ? :P haha kswiss met stripe shifter ;):P

  geplaatst op
 • ik heb se ook sijn vet cool :P:P

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.