Journey Management als tool voor transformatie

In deze podcast spreek ik met Danny Peters van Milkymap over Journey Management

20 juni 2023, 15:25 1652 x gelezen

Danny Peters is mede-oprichter en CEO van Milkymap. In deze podcast praten we over de wereld van Journey Mapping en Journey Management en hoe datamodellering bijdraagt aan een klantgericht organisatiesysteem.

Luister deze podcast als je geïnteresseerd bent in:

  • Praktische toepassingen: leer hoe journeymanagementtools effectief kunnen worden geïmplementeerd
  • Succes stimuleren: begrijp de succescriteria voor de implementatie van Journey Management
  • CX-transformatie: Duik in de bredere context van CX-transformatie
  • Uitdagingen overwinnen: ontdek veelvoorkomende fouten en uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd tijdens de implementatie van CRM en Journey Management

Luister deze podcast om waardevolle inzichten op te doen over Journey Management en het potentieel ervan in jouw eigen organisatie te ontsluiten.

Zanna van der Aa
Organisatie adviseur bij Accelerate In Experience

Mijn 'reason of being' is ervoor te zorgen dat organisaties goed omgaan met mensen: klanten én medewerkers. In de afgelopen 20 jaar heb ik zowel vanuit onderzoek (PhD in CX) als praktijkervaring continu methodieken ontwikkeld die deze softe droom vertalen in de hard meetbare taal van organisaties. Deze methodiek is inmiddels internationaal bewezen, in meer dan 12 landen. In mijn boek Klantsignaalmanagement beschrijf ik mijn visie en methodiek vanwaaruit ik nog steeds werk en op mijn website Accelerate In Experience vind je recente nieuwe inzichten om dagelijks het verschil te maken voor klanten en medewerkers.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!