Joey van Koningsbruggen over Joylent: “Ik had mijn ouders beloofd nooit meer drugs te dealen”

Joey van Koningsbruggen over Joylent: “Ik had mijn ouders beloofd nooit meer drugs te dealen”

Joey van Koningsbruggen dealde ooit in drugs, maar draait inmiddels 2,5 ton omzet per maand met zijn superdrankje Joylent.

De maaltijdvervanger is een drankje met alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die een mens nodig heeft. “Ik wist al na drie weken dat het groot ging worden. Ik houd niet van koken en at best wel ongezond”, zegt Van Koningsbruggen die het idee uit Amerika haalde.

Duizenden mensen kopen de maaltijdpoeders inmiddels. “Je kunt er in principe op leven, maar het wordt een beetje saai als je alleen Joylent eet.”

Van Koningsbruggen heeft 35 mensen aan het werk in een loods in Amsterdam. Hij hing er zijn drugsverleden voor aan de wilgen. “Ik had mijn ouders beloofd om nooit meer drugs te dealen.”

Pizza

Naast Joylent, runt Van Koningsbruggen een pizzabakkerij. “Het heet Laggio Lulcin. Ik heb zoveel pizza gegeten dat ik precies weet wat lekker is.”

Levensgrote Playboy-meisjes van chocolade maken is een volgende droom van Van Koningsbruggen. “Ik moet eerst leren om chocolade te maken, maar de Play Mates willen wel meewerken.” 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.