Joey van Koningsbruggen over Joylent: “Ik had mijn ouders beloofd nooit meer drugs te dealen”

1 juni 2015, 14:00

Joey van Koningsbruggen dealde ooit in drugs, maar draait inmiddels 2,5 ton omzet per maand met zijn superdrankje Joylent.

De maaltijdvervanger is een drankje met alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die een mens nodig heeft. “Ik wist al na drie weken dat het groot ging worden. Ik houd niet van koken en at best wel ongezond”, zegt Van Koningsbruggen die het idee uit Amerika haalde.

Duizenden mensen kopen de maaltijdpoeders inmiddels. “Je kunt er in principe op leven, maar het wordt een beetje saai als je alleen Joylent eet.”

Van Koningsbruggen heeft 35 mensen aan het werk in een loods in Amsterdam. Hij hing er zijn drugsverleden voor aan de wilgen. “Ik had mijn ouders beloofd om nooit meer drugs te dealen.”

Pizza

Naast Joylent, runt Van Koningsbruggen een pizzabakkerij. “Het heet Laggio Lulcin. Ik heb zoveel pizza gegeten dat ik precies weet wat lekker is.”

Levensgrote Playboy-meisjes van chocolade maken is een volgende droom van Van Koningsbruggen. “Ik moet eerst leren om chocolade te maken, maar de Play Mates willen wel meewerken.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!