iTunes telefoon promotiesite

13 september 2005, 06:08

iTunes telefoon promotiesite Een paar dagen na de mededeling dat Motorola een telefoon ontwikkeld met iTunes standaard geinstalleerd is de introductiesite ook live.

De Amerikaanse telco Cingular heeft een grappige minisite waar je een aantal karakters kunt laten dansen op muziek uit de telefoon. De karakters komen ook voor in de (amerikaanse) commercials van Cingular. Je kunt ook je eigen foto uploaden en zelf swingen op Kiss of Smash Mouth.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Stonehead

    Ongeveer een week terug had motorola.com ook al de primeur van de nieuwe single van Madonna, “Hung Up” (met een sample van Abba’s Gimme Gimme Gimme). Er was 1:20 van het nummer te horen in een Flash-animatie, en er zit een heel kort stukje in een commercial. De animatie is er nog, het geluid niet meer. Maar er is al met al wel veel geld aan besteed.


    13 september 2005 om 17:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!