• Mobile
  wordt gesponsord door

iPod Nano stresstest

iPod Nano stresstest
,

iPod Nano stresstest

ArsTechnica heeft een geweldige review van de iPod Nano, waarbij het apparaatje aan een heuse ‘stress-test’ wordt onderworpen. Er wordt met een auto overheen gereden, het ding wordt van een grote hoogte op beton geworpen en nog veel meer.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Hmpf... Zonde. Hadden ze hem beter naar mij kunnen sturen...

  Toch snap ik het niet... Ze laten het ding vallen, maar op de foto's zie je geen oordopjes, hoe kun je dan horen dat de nana niet oversloeg en gewoon doorging met spelen?

  "For our second test, one of us held on to the iPod, jogged about 20 feet and dropped the nano onto a sidewalk. This proved pretty uneventful as well and the nano didn't even skip a beat:"

  geplaatst op
 • De volgende pagina is veel interessanter. Daar gaan ze de toch al kapotte Nano openmaken en ontleden!

  geplaatst op
 • Blijkbaar een degelijke machine! Maar er zitten inderdaad wat onduidelijkheden in dit onderzoekje.. Maar je moet wel een ├╝berklungel zijn wil je hem in het dagelijkse gebruik zo kapot krijgen als in de stress-test. As ik geld heb koop ik em!!

  geplaatst op
 • De test met de auto is mij ook een keer overkomen.. terwijl ik op de fiets zat is mijn Ipod uit mijn zak gevallen. Achter mij reed een auto, en deze reed er over heen. Een audi A6. Tot mijn verbazing had mijn Ipod niks, behalve een afdruk van de banden op het glimmende gedeelte. Dank zij deze test weet ik nu dat de Ipod Nano geschikt is voor mij :).

  geplaatst op
 • ik vraag me alleen af of je um nie makkelijk doormidden breekt aangezien hij zo ontzettend dun is...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) n├│g sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.