Inzenden SpinAwards 2004 van start

12 januari 2005, 15:03

Inzenden SpinAwards 2004 van startDe strijd om de SpinAwards is weer begonnen. Bureaus en adverteerders die kans willen maken op de felbe-geerde awards kunnen nu hun beste interactieve werk inzenden. De inzendtermijn sluit op dinsdag 15 februari 2005 om 24.00 uur. Net als voorgaande jaren verloopt de inzending via de website van de SpinAwards.

De SpinAwards zijn de Nederlandse jaarprijzen voor creativiteit in interactieve marketing-communicatie. De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de SpinAwards Night op 7 april 2005 in Amsterdam. Ook dit jaar werkt de Stichting SpinAwards voor de organisatie samen met Usual Suspects en Media Plaza.

De SpinAwards 2004 kent een aantal kleine aanpassingen. De categorie beste wireless concept heeft een nieuwe naam en heet tegenwoordig beste mobiele concept. Inhoudelijk verandert er voor deze categorie niets, het gaat om interactieve concepten die direct te maken hebben met de inzet van een mobiel apparaat. De categorie beste imedia/itv is omgedoopt tot Beste vrije interactieve concept. De categorie is bedoeld voor games, interactieve televisie, cd-roms/dvds en informatiekiosken. Maar ook voor creatieve idee?n voor MSN Messenger, digitale in-store promotion en virale concepten. Tenslotte wordt de beste (online) adverteerder dit jaar door het publiek gekozen in plaats door de vakjury.

Bestuursvoorzitter Stephan Fellinger: “We hebben een aantal zaken aangepast. Da’s niet zo vreemd. Er is geen mediatype zo in beweging als interactieve media. We merken dat het weer enorm borrelt. Je ziet overal veel nieuwe initiatieven. Als het goed is zijn de inzendingen van de SpinAwards weer een uitstekende barometer hoe onze industrie er voor staat.”

Alles bij elkaar genomen zijn er SpinAwards te winnen voor: Beste website concept, Beste banner, Beste online campagne, Beste mobiele concept, Beste crossmedia campagne en Beste vrije interactieve concept. Binnen de inzendingen wordt door de vakjury ook de innovatieprijs uitgereikt. Verder zijn er publieksprijzen voor de Beste website en de Beste (online) adverteerder.

Bron:

Persbericht SpinAwards

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!