Internetveiling spullen bekende Nederlanders

8 september 2003, 04:34

De Dierenbescherming heeft een speciale veiling op haar internetpagina geopend waarop bekende Nederlanders allerlei spullen aanbieden. De hoogste bieders kunnen op Werelddierendag op 4 oktober hun aankoop ophalen, liet de Dierenbescherming vrijdag weten.

Tot 28 september kunnen ge?nteresseerden op dierenbescherming.nl/veiling een bod uitbrengen op bijvoorbeeld de paardendeken van het Gestion Bonfire van Anky van Grunsven of het handbeschilderde bakje van de kat van Jos Brink.

Ongeveer veertig bekende Nederlanders doen aan de veiling mee, onder wie naast Anky van Grunsven en Jos Brink onder anderen Georgina Verbaan, Kees van Kooten, Jort Kelder, Hans Kazan, Linda de Mol, Anita Meijer en Corrie Konings.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het werk van de Dierenbescherming. De organisatie hoopt tenminste 8000 euro in te zamelen. De hoogste bieders ontvangen de gekochte artikelen op Dierendag in het asiel in Apeldoorn.

Bron: ANP

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!