Internetveiling spullen bekende Nederlanders

Internetveiling spullen bekende Nederlanders

De Dierenbescherming heeft een speciale veiling op haar internetpagina geopend waarop bekende Nederlanders allerlei spullen aanbieden. De hoogste bieders kunnen op Werelddierendag op 4 oktober hun aankoop ophalen, liet de Dierenbescherming vrijdag weten.

Tot 28 september kunnen ge?nteresseerden op dierenbescherming.nl/veiling een bod uitbrengen op bijvoorbeeld de paardendeken van het Gestion Bonfire van Anky van Grunsven of het handbeschilderde bakje van de kat van Jos Brink.

Ongeveer veertig bekende Nederlanders doen aan de veiling mee, onder wie naast Anky van Grunsven en Jos Brink onder anderen Georgina Verbaan, Kees van Kooten, Jort Kelder, Hans Kazan, Linda de Mol, Anita Meijer en Corrie Konings.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het werk van de Dierenbescherming. De organisatie hoopt tenminste 8000 euro in te zamelen. De hoogste bieders ontvangen de gekochte artikelen op Dierendag in het asiel in Apeldoorn.

Bron: ANP


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.