Internetomzet Wehkamp naar 130 miljoen

Internetomzet Wehkamp naar 130 miljoen

Wehkamp haalt inmiddels 30% van zijn omzet binnen via het internet. Het afgelopen jaar heeft het postorderbedrijf voor 130 miljoen euro aan producten en diensten via zijn site afgezet. Van de bestellingen wordt ongeveer de helft via Wehkamp.nl gerealiseerd. Dat komt op een groei van 50% ten opzichte van 2002. De website van Wehkamp heeft maandelijks ongeveer 2,5 miljoen bezoekers waarmee het een van de best bezochte webwinkels van Nederland is. Zie verder: Jaarverslag Wehkamp 2003/2004 (pdf).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Dus 30 miljoen bezoekers per jaar brengen 130 miljoen in het laatje 4.30 per bezoeker! Gezellige drukke winkelstraat weinig verkoop!

    geplaatst op
  • Uit het jaarverslag wordt het mij niet duidelijk of het gaat om unieke bezoekers. Onafhankelijke metingen (Multiscope) schatten het aantal unieke bezoekers voor Wehkamp.nl op ca. 1,9 miljoen per maand. Vraag is natuurlijk of je dit zo maar mag vermenigvuldigen met 12 om het aantal unieke bezoekers per jaar te berekenen. Als dat inderdaad zo is, heb je helemaal gelijk. Wellicht dat iemand die betrokken is bij wehkamp.nl dit kan toelichten?

    geplaatst op
  • Marco, dat maakt niet uit. Maak van bezoeker bezoek en dan nog steeds vind ik het reslultaat niet geweldig.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.