Internet voor slechtzienden

2 oktober 2005, 15:14

Het komt niet vaak voor dat ik nog qua design of qua navigatie verrast word door een website. Aangezien ik ook op MarketingFacts weinig inspirerende voorbeelden voorbij zie komen grijp ik deze kans om de website van The Glue Society onder de aandacht te brengen. Onderscheidend door z’n eenvoud en helderheid.

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

5 Reacties

  Maria

  Inderdaad, internet voor slechtzienden. Zal die site ns onthouden, voor het geval mijn bril stuk gaat. Kan ik ook eens internetten zonder bril.


  2 oktober 2005 om 16:42
  loket

  en dan klik je het emailadres aan . . .


  2 oktober 2005 om 16:54
  Jacobien

  Ik kom na heen en weer geklik elke keer bij de vechtende kippen uit.

  Waarom snappen sommige ontwerpers nu niet dat er ook nog idioten zijn met 800×600…


  2 oktober 2005 om 17:16
  Dennis van der Heijden

  Dit is wel de meest ontoegankelijke pagina voor slechtziende die er bestaat. Op het moment dat je zo’n vergroting gebruikt moet zit je al aan vergrotingssoftware en misschien zelfs al spraak. Die werken never nooit met zo’n pagina dat volledig bestaat uit plaatjes.

  De Glue Society had gewoon een lekkere HTML pagina moeten maken die via CTRL+muisscroll te vergroten ipv zo te vergroten zonder te kijken hoe slechtziende werken. Wat een weggegooit geld!


  23 maart 2007 om 07:16
  Martijn

  @Dennis: De site is niet echt speciaal voor slechtzienden gemaakt, Dennis…. Relax.


  23 maart 2007 om 17:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!