Interactieve tv-commercials

Interactieve tv-commercials

BroadbandBananas Interactive TV VideosSteeds vaker schrijven we op dit weblog over (tv-)commercials die eerst online worden gelanceerd alvorens ze op tv worden vertoond. In voor-komende gevallen worden de commercials zelfs specifiek voor internet bedacht en geproduceerd.

Een onderwerp waar we nog relatief weinig aandacht aan hebben besteed, ondanks het feit dat het al jaren bestaat, is interactieve tv en commercials voor interactieve tv. De eerste ervaringen (vooral in UK) die daar zijn opgedaan zouden immers best eens interessant kunnen zijn voor het bedenken en produceren van commercials voor het internet. Een geweldige bron van inspiratie daarvoor is Broadband Bananas en dan met name het deel over Advertising (via: Marjolein).

Een aanrader!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.