Interactieve live-televisie op internet

27 augustus 2003, 11:17

Ministers Remkes (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en De Graaf (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) zitten morgen, donderdag 28 augustus, om 20.00 uur in de eerste uitzending van De Publieke Verantwoording.

Dit is een serie televisie-programma’s die live worden uitgezonden via internet op de site depubliekeverantwoording.nl. In De Publieke Verantwoording krijgt iedereen de kans direct via internet in contact te komen met de bewindslieden.

De kijkers kunnen vragen stellen via hun toetsenbord. In de rubriek ‘de 60 seconden van’ worden ingezonden videoboodschappen van kijkers vertoond met een vraag of opmerking voor de minister.

De uitzendingen vinden eens in de twee weken plaats, steeds op donderdag om 20.00 uur. De programma’s zijn een dag later terug te zien op de site, al is dan natuurlijk geen rechtstreekse communicatie meer mogelijk.

Bron:

http://www.communicatie-online.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!