Interactieve live-televisie op internet

Interactieve live-televisie op internet

Ministers Remkes (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en De Graaf (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) zitten morgen, donderdag 28 augustus, om 20.00 uur in de eerste uitzending van De Publieke Verantwoording.

Dit is een serie televisie-programma’s die live worden uitgezonden via internet op de site depubliekeverantwoording.nl. In De Publieke Verantwoording krijgt iedereen de kans direct via internet in contact te komen met de bewindslieden.

De kijkers kunnen vragen stellen via hun toetsenbord. In de rubriek ‘de 60 seconden van’ worden ingezonden videoboodschappen van kijkers vertoond met een vraag of opmerking voor de minister.

De uitzendingen vinden eens in de twee weken plaats, steeds op donderdag om 20.00 uur. De programma’s zijn een dag later terug te zien op de site, al is dan natuurlijk geen rechtstreekse communicatie meer mogelijk.

Bron:
http://www.communicatie-online.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.