Intensiever gebruik van computer en internet

Intensiever gebruik van computer en internet

Nederlanders gebruiken hun computers en internet steeds intensiever. Ze geven echter niet meer geld uit aan nieuwe computers. Dat concludeert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in zijn dinsdag gepubliceerde rapport De Digitale Economie 2003.

Zo groeit het actieve internetgebruik, bijvoorbeeld het cre?ren van een eigen website, sneller dan het aantal ondernemingen met een internetaansluiting. Daarnaast bieden tegenwoordig zeven van de tien bedrijven met internet ook daadwerkelijk elektronische diensten aan, terwijl dat zes jaar geleden nog maar een fractie was.

Ook de omvang van het internetverkeer groeit veel sneller dan het aantal aansluitingen. Dit komt deels doordat internetters hun verbindingen van het eerste uur, vooral via de analoge modem, vervangen door snellere varianten zoals ADSL. Zowel personen als bedrijven met een snellere verbinding zijn intensievere internetgebruikers, constateert het CBS.

Bron:
http://www.cbs.nl/nl/publicaties/publicaties/bedrijfsleven/algemeen/p-34-03.pdf


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.