InstantNet trekt op eerste dag al de stekker er uit

25 oktober 2004, 10:20

Na scherpe kritiek en diverse beschuldigingen, gaat de gloednieuwe ‘portal’ Instant Net op de dag van officiele lancering alweer op zwart. Aad de Groot, een van de iniatiefnemers, geeft echter aan niet verrast te zijn door reacties op WebWereld en Geenstijl: “Met alle respect, maar het zijn altijd dezelfde mensen die zich laten horen. Ik beschouw ze als de hangjongeren van het web. We waren daar wel op voorbereid.”

Lees verder: Webwereld, Geenstijl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Swoah

  Blijkbaar niet. LOL


  25 oktober 2004 om 10:32
  Carl Mangold

  Het lijkt er sterk op dat vooral de ‘partners’ Elmar Reizen, Ricardo.nl, 9292, Vacaturebank, Vergelijk.nl, Wehkamp, Kijkshop, Overture en Lycos en de zenders Radio 538, Veronica, Kink FM, Sky Radio en RTL hebben aangedrongen op de stopzetting van de activiteiten, simpelweg omdat deze helemaal geen overeenkomst hádden met deze meneer de Groot.


  25 oktober 2004 om 14:01
  E Maas

  @Carl: die vind ik leuk zég, die persoonlijke website. Zou de plaatselijke pizzabakker het nu een stuk drukker hebben? 🙂


  25 oktober 2004 om 15:33

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!