ING Direct zet commercial eerst online

ING Direct zet commercial eerst online

In de advertentiewereld wordt met argusogen gekeken naar ING Direct, dat eerst met een commercial op internet komt en zes weken erna de spot pas op tv laat uitzenden.

ING Direct heeft tot nu toe vooral traditionele media gebruikt om klanten te werven. ?We zijn erachter gekomen dat klanten veel ontvankelijker zijn en eerder reageren op goede online advertenties?, zegt David Lewis, hoofd marketing van ING Direct tegen Wall Street Journal. ?Tv is een traditioneel medium, gebruikt door traditionele mensen. Het leek ons interessant om iets traditioneels te nemen en het online voor het eerst te publiceren?, aldus Lewis. Door het grote aantal snelle internetverbindingen op het werk kan de bank zo?n tien miljoen mensen bereiken, verwacht ING.

Amerikaanse marketingconsultans zijn positief over de stap van de bank en vinden dat bedrijven eerst commercials op internet moeten uittesten.

Bron:
De Telegraaf


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.