Independer start binnenkort met MediQuest

Independer start binnenkort met MediQuest

Naast transparantie in de financiele wereld streeft Independer ook transparantie na in de gezondheidszorg. Binnen een paar maanden gaat Independer consumenten bijstaan middels het aanbieden van medische informatie en advies via een combinatie van internet (website), e-mail, telefoon en fysieke locaties (huisartsenpost). Zoals gebruikelijk bij Independer staan een sterke consumentenfocus, onafhankelijkheid van aanbieders, innovatie en professionaliteit hierbij voorop.

MediQuest zal zich richten op het verzamelen van objectieve informatie over alle zorgverleners in Nederland. Deze informatie bestaat uit NAW gegevens uitgebreid met veel objectieve kwalitatieve informatie (bijv. openingstijden, bereikbaarheid, aantal artsen en in bezit keurmerk).

Vanuit verschillende perspectieven wordt daarnaast het verzamelen van subjectieve kwalitatieve informatie steeds belangrijker. Dat kan zowel kwalitatieve informatie over de medische kwaliteit zijn (bijv. onderzoek van de Inspectie naar priv? klinieken), als informatie over de tevredenheid van consumenten.

Bron: Verzekeringen-online.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.