Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

In 3 stappen een geslaagde Black Friday Campagne 2021 #adv

25 oktober 2021, 08:59

Voor je het weet staan Black Friday en Cyber Monday weer voor de deur. Pak het dit jaar goed aan en bereid je tijdig voor op een van de belangrijkste retailmomenten van het jaar. Dit hoeft natuurlijk niet alleen een e‑commerce feestje te zijn. Ook als B2B-organisatie, Goed Doel of stichting kun je een gave Black Friday Campagne opzetten. Download snel het stappenplan met een handige workflow, praktische tips en leuke voorbeelden om het maximale resultaat uit je campagne te halen!

Download het stappenplan

 

Spotler NL ontwikkelt en levert verschillende SaaS-oplossingen. Met Spotler komen klanten snel en gemakkelijk met hun eigen publiek in contact. De innovatieve marketingtechnologie van Spotler stelt klanten in staat om gepersonaliseerde ervaringen te bieden in elke fase van de klantreis. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om dit succes mogelijk te maken. Ruim 5.000 gebruikers zijn met Spotler NL relevant voor hun doelgroepen.

Categorie

1 Reactie

    Joost van Vught

    Net gedownload, ziet er nuttig uit. Het zou interessant zijn als jullie obv jullie campagne info ook nog wat cijfers kunnen geven over wat de impact is (geweest) van bepaalde campagne aanpassingen rond Black Friday. Er zal vast het nodige ge-AB-test zijn vermoed ik 🙂


    3 november 2021 om 08:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!