Ikea beste winkelketen 2005

Ikea beste winkelketen 2005
, ING Groep
@evr

Ikea is uitgeroepen tot beste winkelketen van 2005, vooral de goede sfeer, innovatie en de prijs-kwaliteit verhouding werden bij Ikea geprezen. In totaal brachten 90.000 mensen hun stem uit in de verkiezing.

Media Markt, vorige jaar nog de winnaar, duikelt naar de 19de plaats. Andere grote verliezers in de top 100 zijn H&M (van 3 naar 65) en Gamma (van 13 naar 71). Ketens die het dit jaar juist stukken beter doen zijn onder meer Jumbo en Bakker Bart.

Jammer om te zien dat de uitslag op diverse sites staat, waaronder die van mede-organisator het AD. Het 200 pagina’s tellende rapport kan besteld worden bij Q and A. De website bestewinkelketen.nl komt op dit moment niet verder dan een persbericht van 14 november. Begint de aandacht voor dit soort verkiezingen zelfs bij de organisaties al te verslappen? ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Heeft iemand een link naar de volledige uitslag ?? Thanks!

    geplaatst op
  • Die zocht ik dus ook. Maar tot op heden niet te vinden enkel tegen betaling van het rapport. Heb ik het mis of is die verkiezing domweg een verkapte manier om rapportjes te verkopen?

    geplaatst op
  • Hi Erik, het lijkt erop dat je gelijk hebt. Leuke methode om makkelijk geld te verdienen lijkt me zo. Er is vast iemand die dit kan stoppen door hier een link te plaaten!! :))

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.