Idols Talent Box nu ook online

16 oktober 2003, 17:35

MediaConcern heeft vandaag bekend gemaakt de distributie-rechten te hebben verworven van de Idols Talentbox. Idols Talentbox is de online variant van het bekende tv programma Idols, welke op RTL4 vanaf 6 december a.s. weer weekelijks wordt uitgezonden.

Het product Idols Talentbox is reeds een succes in Engeland en waait dus nu over naar Nederland. In deze Box zit een professionele microfoon, computer studio software voor song recordings, tien top 40 hits inclusief bonus tracks. Met de professionele microfoon van de Idol Talentbox kun je zelf via de PC jouw eigen mooiste favouriete liedjes opnemen en meezingen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.

De interactieve speciale functies op de studioconsole van de Idol Talent Box maken het mogelijk om al jouw opgenomen songs rechtstreeks te versturen naar de offici?le website van Idols Talentbox. Op deze website wordt er gestemd op de mooiste inzendingen. De beste liedjes verschijnen zelfs in de Idols Talentbox Top 10. Op deze site niet alleen veel ingezonden muziekstukken, maar ook de laatste nieuwtjes van het tv programma Idols, downloads en andere relevante wetenswaardigheden. De Idols Talent Box geeft je de kans om te ervaren wat het is om een echte Idol te zijn.

Het product wordt medio november 2003 op de markt gebracht. Het zal dan verkrijgbaar zijn bij de grotere winkelketens. MediaConcern heeft vertrouwen dat het product gaat aanslaan gezien de hype die reeds weer rond Idols ontstaat gezien het aantal inschrijvingen bij de Idols audities. Tevens ligt het product Idols Talentbox net voor de feestdagen in de winkels.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Chris

  Goed product. Hoor dat het een giga succes is in VS en UK.

  Kom maar op met deze ‘box’, dit gaat vast en zeker uitverkocht raken. snel naar free record….


  18 oktober 2003 om 12:43
  Janae

  So that’s the case? Quite a retealvion that is.


  12 juli 2016 om 05:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!