iBOOD, de Nederlandse Woot?

iBOOD, de Nederlandse Woot?

iBOOD (internet’s Best Online Offer Daily), zet elke dag om middernacht ??n nieuwe aanbieding op het internet, die slechts 24 uur geldig is. De site is nog maar enkele weken online, maar heeft over belangstelling niet te klagen aldus Zibb.nl.

Ziet er goed uit en lijkt erg op het spraakmakende online marketing-concept Woot! dat eerder internationaal veel aandacht kreeg. Ik mis wel de RSS-feed bij iBOOD of heb ik die over het hoofd gezien?


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Ziet er inderdaad erg goed uit, maar ik vind de aanbiedingen nou niet echt spannend eigenlijk. Er zitten best grappige dingen tussen de spullen die ze aanbieden, maar echt goedkoop is het niet... De nu getoonde retro radio (de Denver TR-36) kost bij bijvoorbeeld TakeItNow.com maar 14,67 euro, in plaats van 18,95 bij iBOOD.

  En inderdaad geen RSS feed, gemiste kans!

  geplaatst op
 • In de eerste drie maanden van dit jaar was de omzet van iBood 1,6 miljoen euro. Voor het hele jaar 2006 verwacht de webwinkel een omzet van tussen de 6,5 en 8 miljoen euro aldus Emerce.

  geplaatst op
 • Hmmm, 1,6 miljoen euro / 3 * 30 dagen / 19 landen = nét geen 1000 euro per dag, per land.

  geplaatst op
 • En nu hebben we er itoko.nl bij! Zelfde idee, maar dan beter!

  geplaatst op
 • iBOOD heeft inmiddels een RSS feed en de aanbiedingen zijn de laatste tijd behoorlijk scherp.
  Vind dat soort sites wel gaaf, maar bij itoko is het ongeveer onmogelijk om lid te worden. Tis mij in elk geval niet gelukt :(

  geplaatst op
 • Is 'Joost' toevallig JM Klein van itoko ?
  beetje triest

  zie ook emerce

  geplaatst op
 • Emerce weet te melden dat iBood met een actie komt waarbij bezoekers een week lang dagelijks drie keer een half uur gratis kunnen winkelen. De 'gratis momenten' worden een half uur van tevoren aangekondigd en zijn telkens op een ander onverwacht tijdstip. iBood biedt elke dag één product aan. Het bedrijf verkoopt volgens eigen zeggen dagelijks gemiddeld 2.000 producten. Het concept is ondertussen uitgerold in 19 landen.

  geplaatst op
 • Een overzicht van dit soort sites vind je op Webkoop

  geplaatst op
 • Jouwaanbieding.nl biedt een overzicht van ALLE dagaanbiedingen, waaronder iBood, 1dayfly, doebie, etc...

  geplaatst op
 • iBood is een goed concept. Iedere dag een nieuwe aanbieding tegen een zeer scherpe prijs. Er zijn ook websites die de aanbiedingen verzamelen. Zo is www.dagaanbieding.net ook. Op deze website staan alle aanbiedingen op 1 pagina.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.