Hunkemöller ontdekt de man

21 februari 2006, 05:00

Hunkemöller men only

Het kan zijn dat het al enige tijd bestaat, maar start2date tipte ons met een speciale site van Hunkemöller gericht op mannen. Middels de site worden tips gegeven om de lingeriemaat van je geliefde te weten te komen, er is een nieuwsbrief voor mannen en er is zelfs een speciaal mannenpakket, met als inhoud een mannenboxer met tekst, een mini Hunkemöller vrachtwagen (..) en een grote kalender met uitdagende foto. Vanzelfsprekend kan het geheel online besteld worden.

Die vrachtwagen en kalender gaan mij iets te ver richting stereo typering, maar voor de rest een slimme zet om ook aansluiting proberen te zoeken bij de man.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  adriano

  het moet toch kunnen dat ook de mannen Lingerie met de zelfde stoffen worden gemaakt als

  de damesslips, wwaarbij dan ook ,, alles,, lekker zit, dmv van de rekbare stof en dat is ook nog

  fijn te dragen. ik weet zeker dat er een markt voor is .

  alleen , wie begint er mee ?


  2 maart 2007 om 14:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!