Huizen zoeken met Google en Craigslist

Huizen zoeken met Google en Craigslist
, Carl Mangold

Huizen zoeken met Google en Craigslist

Paul Rademacher heeft een handig scriptje geschreven dat 1) alle aanbiedingen van huur- en koophuizen uit Craigslist plukt, en 2) deze met Google Maps op een kaartje prikt. Een knap staaltje ‘consumer generated functionality’.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • @consumer generated functionality
  Mister Rademacher heeft zijn domeinnaam anders wel mooi via PR Holdings, Santa Clara, CA 95054, US geregistreerd. Zijn eigen toko want het vestigingsadres is hetzelfde als zijn eigen adres.

  In hoeverre spreek je dan nog van 'consumer' generated functionality? Of is het gewoon goede PR?

  geplaatst op
 • Mee eens, het is gewoon een PR stunt.

  Omdat webloggers zo ontzettend op ggl geilen publiceren ze werkelijk alles dat iets met dat waardeloze bedrijf te maken heeft.

  Ook die berichten over zus begint een company weblog en zo een blog...pffff. Wat is er nou zo bijzonder als het corporate magazine online gaat met een persoonlijk tintje en zich extern focust?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.