HotSMS op 212 Amsterdam

HotSMS op 212 Amsterdam

HotSMS op 212 AmsterdamDinsdag 8 november is er weer de volgende 212Amsterdam. Het onderwerp is Mobile Marketing. Na jaren in de schaduw te hebben gestaan komen nu de grote merken met toepassingen. Ruben Troostwijk van HotSMS zal aan de hand van diverse voorbeelden een overzicht geven van de ontwikkelingen.

Volgende week wordt ook Ad-Tech in New York weer gehouden. Een aantal 212-ers zijn daarbij aanwezig. In de presentatie zullen dan ook de laatste ontwikkelen vanuit New York worden toegevoegd.

Tot slot kan worden vermeld dat 212 Amsterdam als partner van Marketing3 een aantal kaarten mag weggeven aan personen die op 8 november komen. Alle bezoekers personen die zich ooit hebben ingeschreven voor 212 Amsterdam krijgen in ieder geval 25% korting voor een van de belangrijkste evenementen op het gebied van interactieve marketing!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.