Hoe ziet Nederland er uit in 2025?

Hoe ziet Nederland er uit in 2025?

Hoe ziet Nederland er uit in 2025?Ik volg via internet al een tijdje de VPRO-documentaire De Toekomst, een 21-delige documentaire over hoe Nederland er uit zal zien in 2025. De Toekomst is al vanaf 9 januari iedere maandagavond vanaf 19.45 uur te zien op Nederland 3, maar zoals gezegd is het ook prima te volgen via internet. Sterker nog, op internet is naast de uitzending ook extra achtergrondinformatie en relevante links over het betreffende onderwerp te vinden. Absolute aanrader!

Maandagavond is de titel van de uitzending Sixty and the City. Regisseur Britta Hosman maakte voor De Toekomst een variant op de populaire serie Sex and the City waarin actrices Diana Dobbelman, Lily Kok en Kelly ter Bruggen samen met Bartho Braat (Jef Alberts in GTST) laten zien hoe de zestigplussers van de toekomst flirten, shoppen, seks hebben en aan hun lichaam laten sleutelen.

Wellicht een aardige aanvulling op de artikelen Seniorenstad als utopie voor Nederlandse ouderen en Verandering van segmentering nodig voor bereik senioren die Gijsbregt eerder op marketingfacts plaatste?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.