Hoe ziet Nederland er uit in 2025?

22 april 2006, 20:09

Hoe ziet Nederland er uit in 2025?Ik volg via internet al een tijdje de VPRO-documentaire De Toekomst, een 21-delige documentaire over hoe Nederland er uit zal zien in 2025. De Toekomst is al vanaf 9 januari iedere maandagavond vanaf 19.45 uur te zien op Nederland 3, maar zoals gezegd is het ook prima te volgen via internet. Sterker nog, op internet is naast de uitzending ook extra achtergrondinformatie en relevante links over het betreffende onderwerp te vinden. Absolute aanrader!

Maandagavond is de titel van de uitzending Sixty and the City. Regisseur Britta Hosman maakte voor De Toekomst een variant op de populaire serie Sex and the City waarin actrices Diana Dobbelman, Lily Kok en Kelly ter Bruggen samen met Bartho Braat (Jef Alberts in GTST) laten zien hoe de zestigplussers van de toekomst flirten, shoppen, seks hebben en aan hun lichaam laten sleutelen.

Wellicht een aardige aanvulling op de artikelen Seniorenstad als utopie voor Nederlandse ouderen en Verandering van segmentering nodig voor bereik senioren die Gijsbregt eerder op marketingfacts plaatste?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Peter Bonjernoor

  Hmm…toch maar even kijken, denk ik. In de Vara-gids stond een stukje waarin het voornamelijk om liposuctie en plastische chirurgie ging, en dat wekte de indruk dat er niet echt iets nieuws te horen zou zijn. Het stukje achtergrond op deze site daarentegen wel.

  Misschien is er nog hoop, dus!


  23 april 2006 om 06:16
  Peter Bonjernoor

  Ik zal sowieso op de site moeten kijken, want ik ga vanavond een hapje eten in Amsterdam…


  24 april 2006 om 06:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!