Hoe verzamel en gebruik ik e-mailadressen?

15 januari 2003, 18:47

Er is initiatief ondernomen om te komen tot de oprichting van een platform in het kader van professionele e-mailmarketing.

Het is de bedoeling dat het nieuwe platform voor professionele e-mailmarketingservices providers, waarover het nieuws naar buiten is gebracht door initiatiefnemer RapidSugar, als gesprekspartner zal optreden van onder andere ECP.nl, Thuiswinkel.org en NLIP (branchevereniging ISP?s) in de discussie over basisprincipes bij het verzamelen en gebruiken van e-mailadressen en het verzenden van informatieve en commerci?le e-mailings.

Het uiteindelijk doel is ervoor te zorgen dat e-mail van partijen die de gedragscode van het platform ondersteunen, door ISP?s vrij van filters wordt behandeld. ?Om het simpel te zeggen, het platform streeft naar een technische oplossing om spam en non-spam van elkaar te scheiden. Bureaus, bedrijven en listbrokers worden uitgenodigd zich bij het platform aan te sluiten?, aldus Sander van der Blonk, managing director RapidSugar.

Bron:

http://www.telecommerce.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!