Hoe wordt technologie een groeiversneller voor jouw bedrijf? #adv

9 januari 2017, 09:30

‘Digital transformation’ is een veelvoorkomende term van deze tijd. Logisch, aangezien de mogelijkheden voor bedrijven aanzienlijk zijn gegroeid door de technologische vooruitgang van tegenwoordig.

Maar wat is digitale transformatie precies? En hoe raakt deze transformatie jouw business? Wat zijn bijvoorbeeld stappen die je dient te nemen om je bedrijf in een groeiversnelling te zetten door gebruik van technologie? Bekijk hier een voorbeeld van een start-up dat grote stappen heeft gemaakt door het gebruik van technologie!

De startup in kwestie, genaamd Roadmap, is een technologiebedrijf dat zakelijk reizen probeert te vereenvoudigen. Hoewel veel partijen zich voornamelijk richten op de particuliere markt, denk aan een Tripadvisor, Booking.com of Airbnb, loopt de zakenreisindustrie nog achter op de particuliere markt. Roadmap probeert dezelfde ervaring die we momenteel als privépersoon ervaren ook aan te bieden aan de zakelijk reiziger. Om dit zo goed mogelijk te doen, is Roadmap’s infrastructuur is volledig gebouwd op Microsoft producten, wat hen de mogelijkheid geeft om zich snel aan te passen op complexe veranderingen in de markt.

“Empower every person and every organization on the planet to achieve more.” Dit is onze inspiratie, de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!