Hijgers en stalkers krijgen het lastig

Hijgers en stalkers krijgen het lastig

Wie al eens ongewenste telefoontjes krijgt, kan zich vanaf nu behelpen met de Telepathic 110. Dat is een toestel dat uw telefoongesprekken filtert: “Afgelopen met Hijgers, zwijgers en dreigers”, zegt Wil Peters van het bedrijf EnoCent.

Dat bedrijf ontwikkelde het Telepathic 110-toestel en brengt het op de markt. Het ding laat je toe allerhande ongewenste nummers te blokkeren: voor de ongeliefde beller lijkt het net alsof U niet thuis bent. Met ??n druk op de knop wordt iemand voorgoed geblokkeerd. De telepathic110 kan 30 nummers blokkeren inclusief anonieme bellers en zelfs alle gesprekken vanuit 2 regio?s met een bepaald netnummer. De laatste 12 gesprekken worden geregistreerd met tijd en datum.

Omgekeerd kan u nummers ook uitsluiten. Wilt u bijvoorbeeld niet dat uw puberzoon naar dure sekslijnen belt of dat uw dochter al haar vriendinnen op de gsm belt, dan kan u dat ook verhinderen. Gewoon de kengetallen blokkeren en klaar is kees.

Verder laat de Telepathic 110 u toe om uw inkomende gesprekken in categorie?n te verdelen en ze gedeeltelijk te blokkeren. Dan bent u bijvoorbeeld tussen tien uur ‘s avonds en acht uur ‘s morgens enkel bereikbaar voor familie, op de overige uren van de dag kunnen ook collega’s of wildvreemden u bereiken.

De installatie van het toestel is eenvoudig: u verbindt uw telefoon via een gewone telefoonkabel met de Telepathic 110. Die verbindt u dan via hetzelfde type kabel met uw telefoonaansluiting.

Bron:
Persbericht Enocent

Zie verder:
http://www.telepathic.nl


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.