Het Congres over zakelijk succes met Facebook, WhatsApp en Instagram #adv

11 mei 2017, 08:30

Wil jij Facebook, WhatsApp en Instagram nóg succesvoller gaan inzetten voor jouw organisatie? Kom dan naar de vijfde editie van het Congres Facebook Marketing op donderdag 8 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Ook dit jaar delen we de nieuwste trends op het gebied van commerce, service en branding met Facebook, WhatsApp en Instagram. Door middel van 4 keynotes, 15 verschillende workshops en meer dan 20 verschillende sprekers uit binnen- en buitenland over onder andere social advertising, webcare, social video, contentmarketing, VR en chatbots.

Meld je nu aan!

De vier keynotesprekers zijn bekend: Maurits Kaptein is auteur van het boek “Digitale Verleiding: hoe beïnvloedingsprofielen de online marketing op z’n kop zetten”. Op basis van jarenlang onderzoek vertelt Maurits hoe je verleidingstrategieën online inzet, maar ook over privacy, big data en menselijk gedrag. De bevlogen en gepassioneerde Igor Beuker werkt niet voor niets voor merken als Nike, Starbucks en L’Oréal. Als geen andere signaleert en vertaalt hij marketing trends en zijn kennis en ideeën deelt hij dit jaar voor het eerst op het Congres Facebook Marketing. Trendwatcher Jarno Duursma vertelt alles over de opkomst van chatbots en de zakelijke mogelijkheden daarvan in zijn presentatie. En tot slot vertelt Michiel de Gooijer het geheim van zijn succesvolle social video startup BrightVibes die maandelijks tientallen miljoenen mensen bereikt en meer dan 200 miljoen videoviews genereert.

Impressie Congres Facebook Marketing 2016

De rest van het programma wordt de komende weken definitief ingevuld maar in de 15 verschillende breakout rondes zijn er sessies over Facebook & Instagram advertising, webcare, social video, contentmarketing, VR en chatbots.

Kortom, wil je meer zakelijk resultaat uit Facebook, Instagram en WhatsApp en leren van de beste merken en experts? Meld je dan nu aan! Je krijgt een aantrekkelijke groepskorting als je met één of meerdere collega’s komt.

Meld je nu aan!

Kom op 8 juni 2017 naar Congres Facebook Marketing. Met meer dan 25 sprekers, masterclasses, presentaties en workshops over commerce, service en branding met Facebook, WhatsApp en Instagram.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!