Heerlijk, Helder, Podcasten!

10 december 2004, 17:13

Dat Heineken aan het podcasten is weten we inmiddels, maar toch een kleine aanvulling op een eerdere posting. Michael Butler heeft in zijn Rock and Roll Geek Show podcast herhaaldelijk pogingen ondernomen om Heineken als sponsor te krijgen van zijn podcast. Hij heeft zelf diverse malen contact gezocht met Heineken en heeft ook zijn luisteraars opgeroepen Heineken te mailen.

Frankwatching.com heeft de ambitie de komende dagen de Heineken Podcasting story bij te houden. Succes Frank, ik verwacht dat het een aardige klus gaat worden! Biertje?

Overigens heb ik geen idee of Heineken door de Michael Butler is wakker geschud, maar ik vind het prachtig om te zien dat zo’n merk de (marketing)kracht van podcasting wil uitproberen. Als er ??n schaap over de dam is, volgen er wellicht meer. Inmiddels vloeit ‘het bier’ alle kanten op. Feedster toont al een aardig lijstje van blogs met een Heineken podcast posting.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!