Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Handout: verbeter je e-mail open ratio #adv

25 juli 2016, 09:00

Als marketeer wil je het liefst dat zoveel mogelijk ontvangers je nieuwsbrief openen. Maar hoe zorg je ervoor dat de nieuwsbrief meteen opvalt in de inbox? Om je te helpen hebben wij een handige handout gemaakt met de verschillende onderdelen die invloed hebben op je open ratio.

Download de gratis handout

Ons doel is software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketingcommunicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is. Daarom voegen wij ook niet zomaar allerlei functies toe, maar kiezen wij er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van de Spotler software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Categorie

3 Reacties

  Richard de Boer

  Beste,

  De button werkt helaas niet.


  25 juli 2016 om 12:52
  sanneroeling

  Hi Richard,

  Bedoel je de ‘Download de gratis handout’-button? Wij hebben ‘m hier meerdere malen geprobeerd en bij ons werkt hij wel. Wat gebeurt er als jij op de link klikt?


  25 juli 2016 om 13:08
  sanneroeling

  Heb je misschien een adblocker aan staan? Als wij in Chrome de adblocker aan hebben staan werkt de button inderdaad niet! Als je de adblocker uitzet moet hij werken


  25 juli 2016 om 13:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!