Haal Alles uit de Kabel… of toch niet?

Haal Alles uit de Kabel… of toch niet?

UPC, Essent, Multikabel, Casema en Kabelfoon zijn afgelopen weekend een gezamenlijke campagne gestart onder de naam “Haal Alles uit de Kabel”. Op de campagnesite kun je een postcode invoeren waarna je te zien krijgt wie wat bij jou in de buurt levert. Weblog Dutchmedia constateerde een aantal opmerkelijke zaken.

Ten eerste is het opvallend dat wanneer je op de website haalallesuitdekabel.nl een postcode invoert die niet in het werkgebied van de vier exploitanten valt, je de melding krijgt ‘kabelbedrijf onbekend’. Daaruit blijkt dat de kabelsector nog steeds is verdeeld. Exploitanten als Delta Kabelcomfort (heel Zeeland), Cogas Kabel, ONS CAI en alle andere kleinere kabelexploitanten (in totaal meer dan 750.000 huishoudens) betalen blijkbaar niet mee aan de campagne en worden zo enigszins buitenspel gezet. Wel wordt doorverwezen naar de algemene ‘kabelbedrijf’ website van de kabelkoepel VECAI.

Casema: Haal Alles uit de Kabel…of niet?!

Ten tweede is het niet echt slim van Casema om uitgerekend met de start van de campagne te beginnen met werkzaamheden aan de website (helpdesk, klantenservice en storingsdienst werkten dit weekend niet in alle gevallen). Lekker gepland jongens!

Bron:
http://dutchmedia.web-log.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.