Gratis onderzoek naar vindbaarheid websites

Gratis onderzoek naar vindbaarheid websites

Het softwarebedrijf Vivens in Leeuwarden is een kosteloze service gestart waarmee bedrijven met een eigen website kunnen testen hoe goed hun website vindbaar is.

De zogenaamde Vivens Ranking werkt eenvoudig. Bedrijven die naar de website www.vivens.nl/zoek surfen, kunnen daar hun domeinnaam invoeren en maximaal vijf zoektermen of woordcombinaties opgeven waarop zij gevonden willen worden. Vivens Ranking zoekt vervolgens in de tien populairste zoekmachines of zij op de ingevoerde zoekwoorden worden gevonden, en op welke positie de bedrijven staan. Bedrijven kunnen zich via deze website ook inschrijven op een wekelijkse e-mail, waarin wordt bekendgemaakt of hun website is gestegen of gedaald in zoekmachines.

Bron:
Nieuwsbrief IT Commercie


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • In 2003 was ik de bedenker van deze tool en heb hem destijds laten ontwikkelen. Inmiddels weer andere carriere keuzes gemaakt en omdat in mijn ogen de markt er nog steeds om vraagt: een goedwerkende SEO tool ontwikkeld. Hierin zit nu ook een rapportage functie waarmee je wekelijks een overzicht kunt krijgen van jezelf en 2 concurrenten. De (altijd) gratis en online tool is te vinden op: www.bekent.nl/seo/

    Naast ranking ook: Google Clouds, PageRank en Keyword Density

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.