Gratis bellen vanuit e-mail

Gratis bellen vanuit e-mail
, RIFF

Mister Mail heeft een nieuwe dienst in de markt gezet waardoor bedrijven eenvoudiger bereikbaar zijn voor hun klanten. In e-mailberichten wordt een button opgenomen waar de klant op kan klikken als hij direct telefonisch contact wil met het betreffende bedrijf.

Het concept is verder gelijk aan de van click & contact dienst van De telefoongids. Na het aanklikken van de button wordt de gebruiker gevraagd het eigen telefoonnummer in te voeren en er wordt direct contact gelegd tussen de gebruiker en het bedrijf.

De dienst is ontwikkeld door TNO Telecommunicatie, voorheen KPN Research. Mister Mail verzorgt e-mail marketing voor verschillende bekende opdrachtgevers.

Het zal vrij eenvoudig zijn om e-mails zo te verbinden aan een call-center, maar echte toegevoegde waarde zal er pas zijn als je na een bestelling op internet een e-mail krijgt ter bevestiging met daarin de mogelijkheid direct telefonisch (en gratis) contact te leggen voor vragen of wijzigingen (natuurlijk moet de medewerker je dan ook direct goed kunnen helpen).


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Klinkt als een oude service. Ik kan me herinneren dat ik in 2002 al mails ontving van het bedrijf Call me now (Privacom) met een bel button erin...

    geplaatst op
  • Zoekgids iLocal kent dit ook en ook de Goudengids heeft hier al mee geexperimenteerd.

    Voys (onderdeel van TNO) is overigens het bedrijf dat deze dienst op basis van schakeltechnieken van TNO ICT heeft ontwikkeld. Je kunt de Call Me Now knop bij kun ook afnemen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.