Je bekijkt een artikel van Team5pm
partner

Gratis webinar: Het belang van YouTube in jouw marketingmix!

In Team5pm’s gratis YouTube webinar op 13 september vertellen ervaren YouTube-experts over de toegevoegde waarde van YouTube voor jouw merk. 

31 augustus 2022, 10:24 1813 x gelezen

Wereldwijd maken meer dan 2.6 miljard mensen maandelijks gebruik van YouTube. In Nederland zijn dat er meer dan 12 miljoen. Hiermee is het videoplatform, na Google, de populairste online bestemming in Nederland. Het feit dat een platform (erg) in trek is, hoeft niet per se te betekenen dat je er als merk ook iets mee moet doen. In Team5pm’s gratis YouTube webinar op 13 september vertellen ervaren YouTube-experts over de toegevoegde waarde van YouTube voor jouw merk.

Gerenommeerde YouTube- en marketing-experts als Yannick Abrahams (Managing Director Team5pm Labs) en Stef van der Burg (YouTube Strategist Team5pm) delen hun visie op de kracht van YouTube voor jouw merk. 

➤ De meetbare impact van YouTube op relevante merk-KPI’s
YouTube-statistieken alleen, zoals views, watch time en abonnees, zijn geen goede graadmeter om de impact van YouTube op je merk te bepalen. Maar hoe bepaal je de impact van YouTube dan wel? En wat is die impact?

➤ Waarom YouTube een sleutelrol verdient in jouw huidige marketingmix
Met de juiste strategie, maak je YouTube tot een strategisch marketingplatform om jouw merk verder in de funnel te helpen. Maar waarom dan? En hoe kom je tot zo’n strategie?

Schrijf je nu in voor de gratis YouTube-webinar op 13 september!

Meer YouTube-webinars?

Ben je nieuwsgierig naar meer gratis YouTube webinars, relevant voor jouw merk? Wellicht zijn dan de Branded Entertainment webinar, YouTube Shorts webinar of de YouTube for Brands webinar van Team5pm wat voor jou!

Schrijf je nu in voor de gratis YouTube-webinar op 13 september!

Team5pm is dé YouTube agency. Wij helpen uitgevers, adverteerders en merken aan meer succes op YouTube. Dit doen we voor mooie nationale én internationale klanten, zoals PlayStation, Unilever, Prime Video, Allerhande, GAMMA en meer! Hoe? Als full-service bureau: verantwoordelijk voor strategie tot aan productie. We bieden data-gedreven consultancy voor zowel bestaande als beginnende YouTube-kanalen en we creëren YouTube advertising-campagnes, die kwalitatieve aandacht genereren bij de juiste doelgroep. Daarnaast, hebben we een eigen in-house Creative Studio, die data-gedreven video’s bedenkt én produceert. Video's die een maximale fit hebben met zowel het YouTube-algoritme als jouw doelgroep. De impact van deze YouTube-video's op jouw merk kunnen we vervolgens meetbaar maken middels onderzoek. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en het gebruik van data en research, weten we wat werkt op YouTube en wat juist niet. Als team bouwen we aan het creëren van succesvolle YouTube-kanalen, voor de slimme merken van morgen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!