Gratis Webinar ‘Google Mijn Bedrijf’ #adv

DTG
13 oktober 2017, 08:30

Krijgen jouw klanten de juiste informatie te zien wanneer ze naar je zoeken in Google? Zijn de openingstijden up-to-date en ben je vindbaar in Google Maps? Voor ondernemers die met lokale vindbaarheid bezig zijn, is ‘Google Mijn Bedrijf’ hét vertrekpunt. Vanuit één portaal beheer je daar namelijk de bedrijfsgegevens die getoond worden in Google Zoeken, Google Maps en Google Plus. Daarnaast kom je eenvoudig in contact met je klanten via berichten en nieuws updates. Je voegt er foto’s van je producten, bedrijf en personeel toe, beheert je openingstijden en trekt meer klanten met reviews. Wil je meer weten over deze tool van Google? Meld je dan aan voor deze gratis webinar!

Aanmelden

Goed vindbaar zijn in Google is één van de belangrijkste online doelstellingen van ondernemers. Het opzetten van een Google Mijn Bedrijf-pagina helpt daarbij. Zorg bijvoorbeeld dat je op Maps te vinden bent en help mensen hun route naar je bedrijf te plannen. Laat je openingstijden zien, zodat je klanten niet voor een dichte deur komen te staan. En publiceer foto’s van je bedrijf, waarmee je je mooiste producten toont. Er is nog veel meer mogelijk met een Google Mijn Bedrijf.

Wil je weten wat Google Mijn Bedrijf precies is en wat je er allemaal mee kan? Volg dan de gratis webinar van Product Manager Woute Koene van DTG. Hij ontwikkelt al meer dan drie jaar de juiste oplossingen op het gebied van lokale online vindbaarheid voor ondernemers en deelt regelmatig zijn kennis rondom het verbeteren van je lokale online vindbaarheid.

Je volgt de webinar online door eenvoudig op je computer in te loggen met een link die je van DTG per e-mail ontvangt. De webinar zal ongeveer 45 minuten duren, waarin je tevens de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen.

Meld je hier gratis aan!

Online succes. Ruim 500 DTG’ers zijn daar dagelijks mee bezig. Voor jouw bedrijf. Designers, copywriters, onlinemarketeers, SEA-, SEO- en dataspecialisten, wij hebben alles onder één dak om dat succes waar te maken. Met meer dan 3.000 websites, 3.500 SEA-campagnes en 40.000 netwerkprofielen hebben we onze klanten het gezicht gegeven dat bij hen past. Dat zijn mooie getallen, maar ze zeggen niet alles. Wees kritisch. Stel vragen. Lees wat anderen over ons zeggen. En kom daarna eens bij ons langs.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!