Je bekijkt een artikel van Unravel
partner

Gratis Webinar: De Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting 🧠

Hoe verwerken klanten het schap in de winkel? Schrijf je vandaag nog in voor ons gratis webinar de Psychologie van Breinvriendelijke Schapinrichting!

14 juni 2022, 12:20 1778 x gelezen
Unravel

Nergens in retail is psychologie zo essentieel als in schapinrichting. Retailers die het juiste product op de juiste plaats zetten, verkopen meer. Maar die ideale schapinrichting blijkt alles behalve een rationele aangelegenheid.

In dit webinar (woensdag 15 juni 12:00-12:45) onthullen Tim Zuidgeest en Tom van Bommel van Unravel Neuromarketing de laatste praktische inzichten uit de psychologie en neuromarketing.

Schrijf je gratis in voor dit lunch-webinar!

Bij Unravel Research kijken we in het brein om marketing effectiever te maken. Daar komt heel wat bij kijken. We beschikken over de meest precieze en comfortabele apparatuur – en werken uitsluitend met wetenschappelijk gevalideerde metrics. Maar ons ware geheim... dat zijn de mensen die hieruit elke dag weer de maximale potentie halen. We brengen een nauw samenwerkend team bijeen van onderzoekers, gedragsdeskundigen en marketeers. Zo komen we tot praktische resultaten die je werkelijk meer inzichten, zekerheid en omzet bieden.

Categorie
Credits

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!