Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Gratis e-mailmarketinglessen van de E-mail Coach #adv

8 augustus 2016, 09:00

Wil je je nieuwsbrief optimaliseren, maar weet je niet hoe? Dick de E-mail Coach helpt je graag. Je ontvangt 5 weken lang een online e-mailmarketingles met handige informatie, tips & tricks en video’s. Zo kun je stap voor stap je meer resultaat uit je nieuwsbrief halen.

Schrijf je gratis in

Ons doel is software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketingcommunicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is. Daarom voegen wij ook niet zomaar allerlei functies toe, maar kiezen wij er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van de Spotler software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Categorie

2 Reacties

  Joline de Boer

  Hi Marketingfacts, ik ben erg nieuwsgierig naar de ‘schrijf je in’-link, maar hij doet het niet! (De link opent en sluit meteen zichzelf af).


  9 augustus 2016 om 09:36
  sanneroeling

  Hi Joline!

  Heb je een adblocker aan staan? Dan moet je deze even uit zetten! Als de adblocker aan staat sluit het tabblad zichzelf inderdaad weer.

  Laat je even weten of het gelukt is?


  9 augustus 2016 om 09:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!