Google’s AdSense accepteert nu ook animatie-banners

Google’s AdSense accepteert nu ook animatie-banners
, Carl Mangold

Het programma waarmee Google contextuele tekstadvertenties plaatst op websites van derden accepteert nu ook banners met GIF-animaties. En dat is mogelijk een directe reactie op de lancering van Conducive.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Carl, wat is jouw mening over de meest effectieve vorm van Google Ads? Skyscrapers, tekstblokjes of misschien deze animerende bende?

    geplaatst op
  • Voor de duidelijkheid: het gaat hier over AdSense advertenties, niet over AdWords. En die banners komen dus niet tussen of naast Google's zoekresultaten te staan.

    @Michiel: Ik heb een gruwelijke hekel aan websites die eruit zien als een kermisattractie, maar houd tegelijkertijd best van een mooie Flashbanner, zo af en toe.

    Qua effectiviteit doen tekstadvertenties het volgens mij 't beste als 'contextual ads', terwijl beeldbanners juist effectief zijn om mensen op nieuwe ideeën brengen. En maakt 't natuurlijk een hoop uit voor wát je adverteert ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.