• Mobile
  wordt gesponsord door

Google start marktplaats voor video’s

Google start marktplaats voor video’s
, ING Groep
@evr

Sinds gisteren is het mogelijk je video’s door Google te laten hosten. Hoewel je je video’s kunt uploaden bij Google worden ze (nog) niet opgenomen in de zoekresultaten bij een videosearch. Uiteindelijk doel is dit wel, waarbij gebruikers kunnen zoeken in Google Video en aanbieders van video hun materiaal al dan niet tegen betaling beschikbaar kunnen stellen. Een marktplaats voor videomateriaal dus inclusief hosting.

“We’re actually going to start taking video submissions from people, and we’re not quite sure what we’re going to get, but we decided we’d try this experiment,” aldus Larry Page, Google Co-founder en President for Products tijdens de National Cable Television Association (NCTA) National Show.

bron: Infoworld


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Cool! Het werkt lekker - al duurt het wel even omdat ze handmatig controleren wat je eigenlijk upload.

  geplaatst op
 • Heb het zojuist een getest en inderdaad, zit weer lekker in elkaar. Met name de restricties op landniveau en de mogelijkheid om er een prijs aan te hangen zijn interessant.
  Ben wel benieuwd of ze er ook nog een conversie slag overheen gooien om het grootst mogelijke publiek te bereiken met afspelen. Flash is nu eenmaal makkelijker te bekijken door een grote groep dan wmv, rm, avi, qt etc...

  geplaatst op
 • Ruim een jaar later en de Nederlandse versie van Google Video is een feit.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.