Google Page Creator

Google Page Creator

Google heeft vandaag Google Page Creator gelanceerd. Hiermee kun je eenvoudig, zonder technische kennis, een simpele website in elkaar knutselen. Het is niet bedoeld voor sites met duizenden pagina’s, maar voor de (M)KB’er of de hobbyist best een leuk tooltje. Er zijn erg veel templates beschikbaar en de code ziet er op het eerste gezicht netjes uit. (Via: Matt Cutts)


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Fijn. Nog meer linkspam denk ik.

  geplaatst op
 • Tijd voor Google Office! ;)

  geplaatst op
 • @Tinus: Zo te zien is het gekoppeld aan je GMail account, dus het is niet makkelijk om even een boel accountjes aan te maken en vol te plempen met spam. *fingers crossed*

  geplaatst op
 • @ Casper - Ik heb nog (net als vele anderen) 100 uitnodigingen te vergeven, bijvoorbeeld aan mezelf om 100 websites te maken die allemaal llinks hebben naar sites die ik wil promoten. Ik weet het; dan ben je er nog niet, maar heel veel Gmail accounts van 1 account maken is niet moeilijk.

  geplaatst op
 • Toch aardig van Google. Je krijgt nl 100 Mb aan ruimte op je website op te knallen en je web wordt ook direct geindexeerd en dus opgenomen in de zoekresultaten.

  geplaatst op
 • ik zie een gouden doorwaypage toekomst ;)

  geplaatst op
 • Ooops ! Het is alweer te druk geworden en je kan nu alleen nog maar je email adres achterlaten en wachten..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.