Google maps uitgebreid met Hybrid view

Google maps uitgebreid met Hybrid view

google maps hybridGoogle maps heeft er een nieuwe functie bij. Het was eerst alleen mogelijk via ‘map’ kaarten of via ‘satellite’ een satellietfoto’s te bekijken. Nu is daar een derde optie aan toegevoegd, de ‘hybrid’ view.

De hybrid view combineert de eerste twee. Nu kun je dus satellietfoto’s bekijken, maar dan met een layer met o.a. informatie als straatnamen en éénrichtingswegen. (Via: Google blog)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik kwam er eerder deze week achter dat Mappy.nl dat ook heeft op sommige kaarten. Bijv. de kaart van Utrecht heeft een exta laag met (verouderde) luchtfoto's.

  geplaatst op
 • Google geeft af en toe wel rare resultaten. Zoek op Google.com maar eens op 'miserable failure'. ;-)

  geplaatst op
 • @ Frank

  Wat Google doet met Google maps is ook niet bepaald nieuw, kijk maar eens bij terra fly. Maar als Google het doet, slaat het toch altijd wat beter aan...

  @ Martijn

  Zo kennen we er nog wel een paar: raar kapsel (JP Balkie) & gladjakker (Camiel Eurlings). Hé, da's allebei CDA, zien we hier een trend?

  Voor meer Google bombs: Wikipedia Google Bombs.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.