Google gestopt met aanbieden accelerator

Google gestopt met aanbieden accelerator
, Carl Mangold

Het is, slechts enkele dagen na het beschikbaar komen van Google’s Web Accelerator, alweer gedaan met de pret.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • En op z'n eigen blog doet Google ondertussen of z'n neus bloedt:
  http://googleblog.blogspot.com/

  Niks over de problemen met of rond Accelerator of het stopzetten daarvan whatsoever. Een mooiweerblog dus.

  geplaatst op
 • Wat ik erg toevallig vind is dat google sinds deze week een licentie heeft om op de chineze markt te betreden. En wat deze week bleek is dat google's webaccelerator ook de cencuur van de chineze overheid ongedaan maakte! Persoonlijk leg ik daar een verband.

  geplaatst op
 • Google is nu zo groot dat de meeste mensen of helemaal géén verband zien tussen hun activiteiten of juist in het hele gebeuren een groot complot zien.

  geplaatst op
 • Bedoel je daar mee dat ik een groot complot voor ogen heb?
  Ik denk gewoon dat als je een markt als china en india (20 keer zo groot al noord amerika) gaat betreden er wel een zekere mate van voorzichtigheid in acht genomen word.
  In westerse landen loopt het gros van de consumenten niet meer weg voor google als ze gecachde pagina's voorgeschoteld krijgt.

  geplaatst op
 • De markt in Azië is op dit moment (nog) lang niet 20x zo groot als Amerika.

  "In 2005, International Data Corp. predicts Internet penetration in the United States will be about 76 percent, while in Asia less than 9 percent of the population will be wired."

  Let wel, hier wordt geheel Azië becijferd en niet alleen China. De markt groeit daar natuurlijk gestaag, maar laten we de boel nu even niet overdrijven.

  Je hebt wel gelijk dat het toevallig is dat het verkijgen van de licentie en het 'terugtrekken' van Web Accelerator ongeveer samenvalt, maar ik kan me ook voorstellen dat het programma gewoon is teruggetrokken vanwege de negatieve reclame die het Google opleverde. Diverse webmasters namen immers al stappen om gebruikers van het programma te weren van hun website.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.