Google en Yahoo genoemd als sponsor Manchester United

Google en Yahoo genoemd als sponsor Manchester United
, Dimmle
@andersfloor

De Engelse voetbalclub Manchester United is met een aantal grote technologiebedrijven in gesprek over het sponsorschap. Volgens de Britse krant The Observer zouden onder meer Google, IBM en Yahoo interesse hebben.

De club die afgelopen jaar in het bezit kwam van de steenrijke Amerikaanse zakenman Malcolm Glazer, is op zoek naar een nieuwe partij omdat de huidige partner Vodafone de Champions League zal gaan sponsoren.

Het contract met Vodafone had een waarde van circa 14 miljoen euro per jaar, een bedrag dat men in de VS al kwijt is voor een paar commercials rond de Superbowl finale. Het sponsorschap met Manchester United zou de sponsor het jaar rond in Europa op de kaart zetten, terwijl Manchester met een Amerikaanse partner makkelijker voet aan de grond zou kunnen krijgen in de Verenigde Staten. Ook Coca-Cola en Levi Strauss worden genoemd als gesprekspartners.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • En nu maar wachten tot AJAX , PSV of FEYENOORD eens aan de beurt zijn .

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.