Google Desktop 2.0 met sidebar gelanceerd

Google Desktop 2.0 met sidebar gelanceerd
, ING Groep
@evr

imageGoogle heeft de beta versie van Google Desktop online gezet. Opvallendste nieuwe component hierin is de sidebar; Een soort dashboard dat zaken kan tonen zoals RSS-feeds, het nieuws, het weer, foto’s en nieuwe mailberichten. De screenshots maken de kracht in ??n klap duidelijk. Tevens is er een behoorlijke lijst met plugins beschikbaar die allerlei aanvullende mogelijkheden bieden om content lokaal en/of van internet te tonen. Doet mij denk aan de widgets van het door Yahoo overgenomen Konfabultor.

Met dit soort toepassingen wringt Google zich duidelijk tussen het operating systeem en de gebruiker. Nu nog een instant messenger en het dashboard is compleet. Overigens kreeg ik zelf bij installeren van de plugins niets anders dan foutmeldingen :-(


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.